Transportbure/Bilbure

hundebur (3)hundebur (5)hundebur (2)dob_boks_2autoboks_sx4 (4) SX4M2 (2) SX4M2 (4) SX4M2 (5)
SX4M2 (6) SX4M2 (8) SX4M2 (3)

Autoboks/Hundebur til den der vil have noget specielt og som andre ikke har, udvendige mål på f.eks.. M1. D. 87 x B.64 x H 60 cm. Vægt 21 Kg. Boksene er med vaskbart tæppe og er meget rengørings venlig og der er ikke gået på kompromis med valg af materialer. Pris uden tilbehør fra 4500 Kr. Tilbehør består af top bakke, bund tæppe, top tæppe og ophængs kroge. Levering kan aftales .Gå til menuen og  klik på nye indlæg og læs !!! pas på hunden og dig selv når du kører !!!.

                                               Produkt beskrivelse.
Den/De viste bokse er laserskåret i 3 mm syrefast søvandsbestandig aluminiums plade, er derefter bukket og Tig svejset på de tegnede mål, boksen/buret er  nem at håndtere pga. den lave vægt. Boksene kan fremstilles efter egne mål og ønsker, fås som dobbelt boks med skillerum og to låger. Prisen syntes måske høj, men aluminium har en høj kg. Pris og der er ikke gået på kompromis med valg af materialer, der er heller ikke noget som står og rasler eller klaprer, Buret/boksen er nem at rengøre pga. at der ikke er så mange flader tænker her på at den ikke er fremstillet af rør profiler, som bekendt har mange flader der ikke er nemme at rengøre, så i den sidste ende er det en god investering, hvis man vil passe på sin bil, og som nævnt er det jo en model som ikke alle har.

               Hvilken størrelse, skal jeg vælge?
En autoboks skal selvfølgelig kunne passe i bilen, og så skal du tage højde for hundens størrelse.

Hundeadfærdsforsker Erik Wilson anbefaler:
Længde:
Boksens længde skal svare til hundens kropslængde PLUS 10 procent.

Bredde:
Boksens bredde skal være 2,5 gange hundens brystbredde.

Højde:
Boksen kan være så lav som hundens skulderhøjde MINUS 10 procent. Hunden affinder sig med at ligge ned under kørslen, og fordelen for hunden er, at den ikke vil fare rundt og stresse sig op. Husk regelmæssige pauser med lufteture ved længere transporter.