Pas på hunden og dig selv når du kører

Pas på hunden og dig selv når du kører
Hunde defineres teknisk set som ”gods”, og der er derfor heller ingen formelle krav til, hvorledes hunden skal anbringes under bilkørsel, bortset fra at de ikke må være til gene for føreren af bilen, f.eks. ved at tage udsynet.

2 kg bliver hurtigt til 50 kg
Skulle uheldet være ude og man kolliderer frontalt med sin bil, vil løse genstande (inklusiv hunde) bevæge sig fremad i bilen med høj hast. Rammes man af en sådan løs genstand med høj fart, vil den derfor ramme med en vægt, der er meget højere end dens faktiske vægt.

Rådet for sikker trafik har hjulpet os med at regne ud, hvilken vægt en hund vil ramme med ved frontal kollision, og de tilføjer i den forbindelse, at der naturligvis er tale om cirkatal, da det bl.a. kommer an på, hvordan hunden i givet fald rammer.
Klik på tabel for større, åbner i nyt vindue.
Tabel

Spænd hunden fast under kørsel
Hundesikkerhedsseler spændes fast til de almindelige sikkerhedsseler i bilen og sikrer, at hunden ikke bevæger sig fremad i bilen, hvis uheldet skulle være ude. Hundesikkerhedsseler koster typisk mellem 1-250 kr. afhængigt af størrelsen på hunden.

Hundebure til bilen er en noget dyrere løsning, men i modsætning til en hundesikkerhedssele beskytter den også hunden mod eventuelt andre løst liggende genstande, der måtte blive kastet rundt i bilen ved kollision. Hundebure til bilen fås både i en enkelt og en dobbeltudgave og koster typisk fra 3.500 kr. til omkring 6.500 kr.

Gevær boks

Hej, jeg er for tiden i færd med udvikling af gevær bokse til stationcars og varebiler så man lovligt kan transportere/opbevare sine våben, boksene bliver fremstillet i 3 mm halv hård søvandsbestandig aluminium, en af dem bliver indrettet til 4 geværer såsom 2 rifler og 2 haglgeværer, geværerne i boksen til 4 geværer  står op, forstået på den måde at de sider i hver deres  gummi beklædte gaffel og bliver holdt på plads af låget på boksen som indvendig er beklædt med æggebakke pur skum , ligeledes kommer der en boks til 2 geværer hvor geværerne ligger på siden i boksen som ligeledes er beklædt med æggebakke pur skum i låg og bund, boksene bliver forsynet med en dertil godkendt Ruko lås. Når boksene er udviklet og fundet i orden  vil de blive sat på hjemmesiden med billeder og pris, men er der allerede på nuværende tidspunkt interesse for boksene er man velkommen til at kontakte mig for yderligere information og ca. pris for boksene.
Hilsen Henning

Hundehus til små hunde

Så er der udviklet et hundehus til de lidt mindre hunde så som spaniel og gravhunde størrelse, huset er med indbygget varme, men kan også købes uden varme, huset har følgende mål udv. på L 680 x B 510 x H 530 mm. og er med fladt tag, der vil senere blive sat billeder ind på siden under menuen hundehuse, prisen på et sådant hus vil ligge omkring ca. 4500 kr.

Nogen vil måske mene at huset er koldt og sterilt at opholde sig i, hunden vil elske det og det er sagt ud fra egen erfaring da alle mine hunde har boet i et sådant hus i de sidste 20 år og vi må jo ikke glemme at vores hunde nedstammer fra ulvene og levede vores hund i den frie natur ville de bo i en jordhule, så i den betragtning er det her den rene luksus, tænk blot på rævene, der er såmænd personer der har skrevet til mig om ikke der er for lidt lys i dem eller for koldt nej det er det ikke der er jo varme i, samtidig er de vel isoleret så selvom det fryser 20 grader så hygger hunden sig i de gode forhold og i og med de aldrig fryser om vinteren har du din hund i længere tid end normalt, set med mine øjne har det jo også en værdi. citat slut. 

 

Så er den her

Så er den her foderrøret til Agerhøns og Fasaner, Komplet lige til at  sætte op,  højde på rør 100 cm, diameter 11 cm. Indhold 7 Kg. Pris 225 Kr. Se den under menuen foderrør til Agerhøns, leveres med alm. spiral og med to delt spiral

Hundehus/Autoboks

Hej, lige et indlæg til mine produkter, det kan godt være at man syntes det måske er dyrt det jeg går og laver, men holdt op imod kvaliteten og hvor mange år man har glæde af f.eks. hundehuset, den kan man have glæde af de næste 20 år eller mere frem i tiden,  samtidig med er den meget hygiejnisk der er f.eks. ingen steder hvor evt. utøj kan opholde sig i revner og sprækker, jeg tænker her sat op mod et hus i f.eks. træ, som også er indbydende at bide i , kort sagt der er ingen vedligehold udover alm. rengøring , så er det heller ikke uvæsentligt at hunden kan opholde sig i det uanset hvordan vejret arter sig. Autoboksen/ Bilburet er også et kvalitets produkt som man ligeledes kan have glæde af i mange år frem i tiden , samtidig med er det ikke et bur der rasler og knirker under kørslen hvilket der for mit eget vedkommende ikke er ligegyldigt ! det er ikke noget der er mere irriterende hvis der skal køres langt, er noget der klirer og rasler. Er der noget man har lyst til at spørge om, er man velkommen til at kontakte mig, svarer gerne på spørgsmål Vdr. det jeg går og hygger mig med, kan henvise til tidligere købere af mine produkter for evt. telefonsamtale. Mvh. Henning

Foderautomat/Rør til Agerhøns

Der er en ny type foderautomat på vej til Agerhøns som er et 110 x 1000 mm rør med tætslutende låg og alm. eller todelt spiral efter eget valg i bunden, automaten monteres på en 50 x 1500 mm trykimprægneret stolpe som enten graves eller slås ned i jorden. Der vil senere komme billede og pris her på siden. 

Indlæg

Hej, linket nye indlæg i menuen vil fremover blive brugt til nye indlæg om eventuelle tiltag/omtale vedr. sidens indhold. 😉